Category: Piscine

DESCARCĂ GRATUIT GHIDUL COMPLET DE TRATARE A APEI DIN PISCINĂ

Află care sunt pașii corecți pentru a avea o piscină curată și sigură!

Ghid gratuit intretinere apa piscina

Unde să îți trimit Ghidul?  construcție piscină ghid
  Piscine

  Ghid Complet de Construcție Piscină : Etape și Costuri [2024]

  Ghidul Complet de construcție a unei piscine Cuprins: Add a header to begin generating the table of contents Construcția piscinelor pas cu pas – Ghid Complet de Construcție Piscină Deținerea unei piscine este un vis pentru multe persoane, dar dacă v-ați decis că a sosit momentul potrivit pentru a contracta o firmă de construcții piscine , atunci articolul de față este tot ce vă trebuie. Consultați etapele pas cu pas

  Citește tot articolul ...
  Liner pentru piscina montaj
  Piscine

  Liner Pentru Piscină. Tipuri – Prețuri – Servicii De Montaj

  Linerul este o membrana etansa din PVC, care are atat rol estetic, cat si hidroizolant in piscina.
  Poate avea diferite grosimi si diferite nuante, atat uni, cat si imprimate ( imitatie mosaic, imitatie marmura, etc ). Pentru utilizarea acestui tip de finisaj este obligatoriu ca piesele din ABS inglobate la baza si in peretii piscinei sa permita etansarea mecanica cu liner-ul prin garnituri specifice.

  Citește tot articolul ...
  finisaje piscina
  Piscine

  Tipuri de finisaje pentru piscina

  Finisajul piscinei este mai mult decat un simplu decor si trebuie sa aiba proprietatea de a rezista pentru o lunga perioada de timp intr-un mediu dur.

  Este in mod constant umed, expus la actiunea substantelor chimice, este afectat de echilibrul chimic al apei, atacat de razele soarelui si de abraziunea periilor si buretilor utilizati in procesul de intretinere. De asemenea, zona de trepte ( pentru piscinele dotate cu scari ) este mai expusa la abraziune.

  Citește tot articolul ...
  Apa verde in piscina. Alge.
  Piscine

  Apa Verde in Piscina? Cauze si Rezolvare

  Apa verde in piscina este cauzata de aparitia si dezvoltarea algelor verzi. Este bine de stiut ca exista cel putin 20.000 de tipuri de alge, iar sporii lor se afla peste tot, in aer, in apa de ploaie, in iarba din jurul piscinei, chiar si pe costumul de baie ( in cazul in care ati intrat cu acesta intr-un lac natural ). Acesti spori ajung mereu in piscina, fie ca ne dorim sau nu.

  Citește tot articolul ...
  roboti piscina
  Piscine

  Roboti Piscina > Aspiratoare Automate pentru Piscina

  Detinatorii de piscine se confrunta cu cea mai neplacuta situatie, atunci cand trebuie sa curete murdaria acumulata in piscina. Unii opteaza pentru servicii oferite de catre profesionisti in intretinerea piscinelor, altii aleg sa faca singuri acest proces destul de neplacut. Pentru acestia din urma, exista o solutie care ii va ajuta si le va usura munca.

  Citește tot articolul ...
  piscine ieftine
  Piscine

  Iti doresti o Piscina Ieftina? Ia in calcul si Riscurile care vin la Pachet cu Oferta!

  Va aflati in acel puct in care doriti sa demarati constructia unei piscine, iar primul pas pe care il veti face este de a incepe sa cautati constructorul potrivit. Oferta pe internet este destul de generoasa si veti constata ca dupa ce veti ” culege ” suficiente oferte – costurile de constructie ale piscinei vor varia chiar si cu 100%. Pare putin straniu sa existe asemenea diferente de cost, dar inainte de a lua decizia finala este recomandat sa faceti o analiza amanuntita a ofertelor primite.

  Citește tot articolul ...
  chimicale pentru piscina
  Piscine

  Chimicale pentru piscina. Dozarea si Utilizarea Corecta a Acestor Substante.

  Atunci cand vorbim de substantele chimice care se folosesc pentru a mentine apa in piscina curata si dezinfectata, nu ne limitam doar la Clor, ci urmarim sa mentinem echilibrul chimic al apei cu o gama larga de produse.Toate aceste substante chimice pot afecta anumite persoane mai sensibile la actiunea lor. In acelasi timp, pentru alte persoane pot fi inofensive, dar intotdeauna trebuie sa acordam importanta maxima in ceea ce priveste urmatoarele aspecte :

  Citește tot articolul ...
  Shopping Cart
  Scroll to Top