Liner pentru piscina montaj
Piscine

Liner Pentru Piscină. Tipuri – Prețuri – Servicii De Montaj

Linerul este o membrana etansa din PVC, care are atat rol estetic, cat si hidroizolant in piscina.
Poate avea diferite grosimi si diferite nuante, atat uni, cat si imprimate ( imitatie mosaic, imitatie marmura, etc ). Pentru utilizarea acestui tip de finisaj este obligatoriu ca piesele din ABS inglobate la baza si in peretii piscinei sa permita etansarea mecanica cu liner-ul prin garnituri specifice.

Citește tot articolul ...
construcția piscinelor ghid
Piscine

Construcția Piscinelor din Beton [2023] : Organizarea lucrării pas cu pas. Etape și Prețuri

Ghidul Complet al Beneficiarului de Piscină Cuprins Construcția piscinelor – Ghidul Complet al Beneficiarului de Piscină Deținerea unei piscine este un vis pentru multe persoane, dar dacă v-ați decis că a sosit momentul potrivit pentru a contracta o firmă de construcții piscine , atunci articolul de față este tot ce vă trebuie. Consultați etapele pas cu pas pentru a vă asigura că nu pierdeți din vedere niciun aspect important. Va

Citește tot articolul ...
finisaje piscina
Finisaje

Tipuri de finisaje pentru piscina

Finisajul piscinei este mai mult decat un simplu decor si trebuie sa aiba proprietatea de a rezista pentru o lunga perioada de timp intr-un mediu dur.

Este in mod constant umed, expus la actiunea substantelor chimice, este afectat de echilibrul chimic al apei, atacat de razele soarelui si de abraziunea periilor si buretilor utilizati in procesul de intretinere. De asemenea, zona de trepte ( pentru piscinele dotate cu scari ) este mai expusa la abraziune.

Citește tot articolul ...
clor piscina
Intretinere

Tratarea Apei din Piscina cu Clor

Substantele chimice pe care le folosim pentru a trata apa din piscina, daca nu sunt folosite in mod corespunzator, pot deveni toxice, otravindu-ne la propriu. Atat clorul, cat si mai putin folositul brom sunt substante chimice cu grad de toxicitate ridicat si ar trebui sa le dozam cu mare atentie daca ne expunem la actiunea lor.

Citește tot articolul ...
Apa verde in piscina. Alge.
Intretinere

Apa Verde in Piscina? Cauze si Rezolvare

Apa verde in piscina este cauzata de aparitia si dezvoltarea algelor verzi. Este bine de stiut ca exista cel putin 20.000 de tipuri de alge, iar sporii lor se afla peste tot, in aer, in apa de ploaie, in iarba din jurul piscinei, chiar si pe costumul de baie ( in cazul in care ati intrat cu acesta intr-un lac natural ). Acesti spori ajung mereu in piscina, fie ca ne dorim sau nu.

Citește tot articolul ...
roboti piscina
Accesorii

Roboti Piscina > Aspiratoare Automate pentru Piscina

Detinatorii de piscine se confrunta cu cea mai neplacuta situatie, atunci cand trebuie sa curete murdaria acumulata in piscina. Unii opteaza pentru servicii oferite de catre profesionisti in intretinerea piscinelor, altii aleg sa faca singuri acest proces destul de neplacut. Pentru acestia din urma, exista o solutie care ii va ajuta si le va usura munca.

Citește tot articolul ...
Shopping Cart
Scroll to Top