Care sunt avantajele tratarii apei din piscina cu Oxigen Activ

oxigen activ piscina

Exista cateva alternative la tratarea apei cu clor sau brom, iar utilizarea Oxigenului Activ ( Peroxid de Hidrogen ) este cea mai recomandata, din mai multe motive.

Cel mai mare avantaj pe care il avem, inlocuind clorul cu oxigen activ, este acela ca vom crea un mediu sanatos in piscina.

Pompe de Caldura pentru Piscine. Cea mai Eficienta Metoda de Incalzire a Apei.

pompe caldura piscine

Incalzirea apei din piscina cu o pompa de caldura reprezinta un mod foarte economic de asigurare a confortului termic, indiferent de vreme, generand o temperatura acceptabila corpului omenesc in piscina chiar atunci cand temperatura ambientala este redusa. Temperatura de 26-28 grade C este considerata o temperatura confortabila in piscina.

Tipuri de finisaje pentru piscina

finisaje

Finisajul piscinei este mai mult decat un simplu decor si trebuie sa aiba proprietatea de a rezista pentru o lunga perioada de timp intr-un mediu dur.

Este in mod constant umed, expus la actiunea substantelor chimice, este afectat de echilibrul chimic al apei, atacat de razele soarelui si de abraziunea periilor si buretilor utilizati in procesul de intretinere. De asemenea, zona de trepte ( pentru piscinele dotate cu scari ) este mai expusa la abraziune.

Tratarea Apei din Piscina cu Clor

clor piscina

Substantele chimice pe care le folosim pentru a trata apa din piscina, daca nu sunt folosite in mod corespunzator, pot deveni toxice, otravindu-ne la propriu. Atat clorul, cat si mai putin folositul brom sunt substante chimice cu grad de toxicitate ridicat si ar trebui sa le dozam cu mare atentie daca ne expunem la actiunea lor.

Borduri Piscina. Pavaje si Dalaj pentru Plaja Piscinei.

borduri piscina

Bordurile pentru piscina sunt produse speciale, din piatra compozita, create pentru decorarea si delimitarea piscinei de restul plajei. Datorita formei geometrice si a suprafetei calcaroase antiderapante, bordura piscinei devine un element decisiv in crearea imaginii finale.

Ce este Ph-ul si Ce Rol Are in Apa Piscinei

ph piscina

Ph-ul este unitatea de masura care determina aciditatea sau alcalinitatea unei solutii. Valoarea ph-ului se reduce prin adaugarea unei solutii acide, pe cand cresterea valorii sale se realizeaza prin adaugarea unei solutii alcaline.

Apa Verde in Piscina? Cauze si Rezolvare

Apa verde in piscina. Alge.

Apa verde in piscina este cauzata de aparitia si dezvoltarea algelor verzi. Este bine de stiut ca exista cel putin 20.000 de tipuri de alge, iar sporii lor se afla peste tot, in aer, in apa de ploaie, in iarba din jurul piscinei, chiar si pe costumul de baie ( in cazul in care ati intrat cu acesta intr-un lac natural ). Acesti spori ajung mereu in piscina, fie ca ne dorim sau nu.

Roboti Piscina > Aspiratoare Automate pentru Piscina

roboti piscina zodiac

Detinatorii de piscine se confrunta cu cea mai neplacuta situatie, atunci cand trebuie sa curete murdaria acumulata in piscina. Unii opteaza pentru servicii oferite de catre profesionisti in intretinerea piscinelor, altii aleg sa faca singuri acest proces destul de neplacut. Pentru acestia din urma, exista o solutie care ii va ajuta si le va usura munca.

Iti doresti o Piscina Ieftina? Ia in calcul si Riscurile care vin la Pachet cu Oferta!

piscine ieftine

Va aflati in acel puct in care doriti sa demarati constructia unei piscine, iar primul pas pe care il veti face este de a incepe sa cautati constructorul potrivit. Oferta pe internet este destul de generoasa si veti constata ca dupa ce veti ” culege ” suficiente oferte – costurile de constructie ale piscinei vor varia chiar si cu 100%. Pare putin straniu sa existe asemenea diferente de cost, dar inainte de a lua decizia finala este recomandat sa faceti o analiza amanuntita a ofertelor primite.

Oferte Piscine. 6 sfaturi de urmat atunci cand solcitati o oferta.

oferte piscine

Am ales sa scriu acest articol, observand ca foarte multe persoane care solicita o oferta pentru constructia unei piscine, raman surprinse de pretul rezultat in urma calculelor facute. Si acest lucru se intampla pentru ca fie nu stiu ce sa solicite, fie nu au un buget stabilit.