Borduri Piscina. Pavaje si Dalaj pentru Plaja Piscinei.

borduri piscina

 

Borduri Piscina

 


 

Bordurile pentru piscina  sunt produse speciale, din piatra compozita, create pentru decorarea si delimitarea piscinei de restul plajei. Datorita formei geometrice si a suprafetei calcaroase antiderapante, bordura piscinei devine un element decisiv in crearea imaginii finale.
Bordurile sunt parte integrata din designul unei piscine respectabile!

Bordurile sunt realizate dintr-o piatră compozită, proiectate special pentru a delimita cu precizie spațiul alocat piscinei dumneavoastră. Textura suprafețelor calcaroase este antiderapantă pentru a preveni evenimentele nedorite, iar geometria lor devine un element decisiv în crearea  imaginii finale a piscinei la care visați.

Bordura perimetrala a piscinei este construita din piatră recompusa, ceea ce ii confera aspectul şi culoarea naturala ce o caracterizeaza.

Variatiile de tonalitate şi minimele diferente de culori, trebuie să fie considerate absolut naturale şi tipice pietrei.

 

borduri piscina


Tehnologia Stone Power asigura rezistenta de neegalat a acestor produse, datorita folosirii in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate, rezultand produse extrem de rezistente si durabile.

 


Bordurile pentru piscina incorporeaza tehnologia “Stone Protect”. In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. Stone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la cicluri inghet – dezghet.

 


Tot in faza de productie se aplica un strat de protectie pe toata suprafata pavajului, ceea ce ii sporeste rezistenta si mai mult. Rezultatul: bordurile pentru piscina se pastreaza curate, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate se realizeaza foarte usor.

In plus, pentru protejarea pietrelor recompuse ( compozite ) impotriva inghetului, se poate folosi Stone Clean, un lac special de protectie care face ca pavajul si bordurile sa isi mentina frumusetea pentru un timp indelungat.

 


Proprietati ale lacului de protectie Stone Clean:

 • Indepartarea facila a frunzelor cazute, a petelor de vin, ulei etc.
 • Pavajul isi pastreaza aspectul natural pentru multi ani.
 • Reducerea riscului de aparitie a eflorescentelor.
 • Proprietati antiderapante.
 • Reducerea riscului de decolorare.
 • Rezistenta la inghet si sare de degivrare.
 • Rezistenta ridicata la intemperii.
 • Intretinere usoara.
 • Suprafata rugoasa antiderapanta.

 


SOLICITĂ OFERTĂ DE PREȚ

DESCARCĂ GRATUIT GHIDUL COMPLET DE TRATARE A APEI DIN PISCINĂ

Află care sunt pașii corecți pentru a avea o piscină curată și sigură!

Ghid gratuit intretinere apa piscina

Unde să îți trimit Ghidul?  V-ar putea interesa și...
  Picture of Autor: Ing. Răzvan Pavel

  Autor: Ing. Răzvan Pavel

  Razvan are o experienta de aproximativ 15 ani in derularea proiectelor de constructie a piscinelor publice si private, dar si a centrelor SPA.
  In calitate de Manager Tehnic la Elcora Piscine, a proiectat si implementat peste 300 de solutii tehnice complete in domeniul constructiilor de piscine, incepand cu proiectare si terminand cu sisteme particularizate de tratare a apei in piscine publice si rezidentiale.

  Urmăriți-ne și pe...
  Shopping Cart
  Scroll to Top